Ministar odbrane Srbije

Stefanović: Razgovaraću s Vučićem o ostavci

  • 20.05.2021. 07:44

Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je juče da stvari koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na demokratski proces u SNS i to što svako ima pravo na mišljenje i stav.

Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara Tanjuga da li poslije zahtjeva odbora SNS širom Srbije da bude smijenjen s funkcije predsjednika GO SNS u Beogradu i s javnih funkcija misli da treba da podnese ostavku, rekao da će o tome razgovarati s predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

- Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cijenu, niti da budem funkcioner za sva vremena. Moj posao je da se potrudim da naša vojska bude jača i da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, kao i da se potrudim da svojim radom opravdam povjerenje - rekao je Stefanović. Naglasio je da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsjednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

- Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvijek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji vječito, niti mi pada na pamet niti je to za mene prioritet - rekao je Stefanović.

On je kazao da će se o svemu ostalom prije bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, prije svega s predsjednikom, čije povjerenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju, i da će odluku, kada bude donijeta, saopštiti javnosti.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.