Ministar unutrašnjih poslova Srbije

Stefanović: Najmonstruozniji zločinac, nadam se da ćemo ga uskoro pronaći

  • 03.01.2020. 12:03

Policija i dalje neumorno traga za zločincem Ninoslavom Jovanovićem, koji je oteo djevojčicu Moniku Karimanović, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da se nada da će ga policija uskoro pronaći.

Stefanović se jutros, na radnom doručku sa dijelom pripadnika MUP-a koji rade na pronalasku Ninoslava Jovanovića, zahvalio svim ljudima koji su i u ovom trenutku na terenu, a koji su i tokom prethodnih dana i praznika tragali za zločincem, kako bi ga priveli pravdi.

"Hvala svim ljudima koji su se uključili u potragu sa pripadnicima policije, zato što nam znači svaka vrsta podrške i drago mi je da vidim da postoji ozbiljna energija ljudi i želja da ovoj posao završe do kraja. Hvala svima koji su učestvovali u pronalasku male Monike. Tim ljudima iz MUP-a dugujemo neizmernu zahvalnost i drago mi je da vidim da sa istom energijom i snagom nastavljaju posao dalje", rekao je ministar.

Stefanović je istakao da je kroz jedan zajednički doručak sa pripadnicima MUP-a htio da iskaže mali znak zahvalnosti za sve što rade u cilju pronalaska Jovanovića, prenosi MUP u saopštenju.

"Nadam se da ćemo uskoro pronaći ovog zločinca, koji je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata koji smo imali prilike da vidimo u prethodnoj godini", poručio je Stefanović.

Ministar se ujedno zahvalio svim pripadnicima MUP-a koji su, kako je rekao, postigli odlične rezultate u prethodnoj godini.

"Drago mi je da vidim da postoji želja da i u ovoj godini nastavimo sa dobrim radom. Imamo puno zadataka pred nama, puno poslova, aktivnosti koje će dovesti do novog opremanja policije i novih investicija u naše zgrade, opremu i vozila. Želim da u ovoj godini još intenzivnije radimo sa ljudima i da bolje razumemo njihove potrebe. Samo na takav način efikasnost policije će biti još bolja, a naši rezultati takvi da građani Srbije mogu da kažu da su bezbedni i zadovoljni", zaključio je Stefanović.

Pročitajte još:

Tinejdžer pokušao da spriječi tuču pa uboden slomljenim staklom u vrat

Mladić otišao sa proslave Nove godine, majka i brat u garaži zatekli stravičan prizor

Dok su svi slavili on je plakao: Ispunio obećanje koje je dao sinu prije 13 godina

Otac Gojko Perović održao čas istorije Milu Đukanoviću

Potomci porodice Petrović Njegoš u odbrani srpskih svetinja

"Zašto uvijek dobri stradaju": Banovići se opraštaju se od stradalih supružnika

Od radnice marketa uz prijetnju nožem ukrao novac