Željka Cvijanović

Stabilna Srbija najsnažniji oslonac Srpske

  • 14.02.2020. 10:00

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom Sretenja - Dana državnosti Srbije sa željom da Srbija nastavi putem razvoja i prosperiteta.

"Zadovoljstvo mi je da povodom Sretenja - Dana državnosti Srbije, Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, u svoje i u ime građana Republike Srpske, uputim najsrdačnije čestitke, sa željom da Srbija nastavi putem razvoja, prosperiteta, te jačanja svog regionalnog i međunarodnog položaja", istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Srpske izrazila je uvjerenje da će ekonomski razvijena i politički stabilna Srbija ostati najsnažiji oslonac Republike Srpske, te da će i ubuduće njegovati svoje institucionalne veze i bratske odnose na dobrobit svih građana, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

"Ponosni smo na Srbiju koja pamti svoju slavnu prošlost, hrabro koračajući u budućnost i gradeći moderno društvo na temeljima demokratskih tekovina savremenog svijeta, kao i bogate slobodarske tradicije srpskog naroda", navela je predsjednik Republike Srpske u čestitki.

Srbija obilježava 216 godina od početka Prvog srpskog ustanka i donošenja Sretenjskog ustava kojim je stvorena prva moderna i demokratska država na prostorima Balkana.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.