Poslanik Dveri

Srđan Nogo prijetio smrću Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić VIDEO

21:59, 17.10.2018.
Izvor: Tanjug
Thumbnail
Poslanik Dveri Srđan Nogo danas je u emisiji na Jutjub kanalu zaprijetio smrću predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, što je najoštrije osudila potpredsjednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović i pozvala nadležne organe da odmah reaguju na ove prijetnje.

– Najoštrije osuđujem napad i prijetnje smrću koje je poslanik Dveri Srđan Nogo izrekao na račun premijerke Ane Brnabić i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića – izjavila je Mihajlovićeva.

“Uvijek ću reagovati i štititi sve od onih koji svoju politiku baziraju na nasilju, uvredama, klevetama i prostakluku. Ovom prijetnjom smrću Dveri su još jednom pokazale kakva je politika opozicionog Saveza za Srbiju”, istakla je Mihajlovićeva u saopštenju.

Poslanik Dveri Srdjan Nogo je u izjavi jednoj medijskoj kući na Jutjub kanalu, rekao da je, prema njegovim saznanjima, Ana Brnabić već parafirala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, i da, “ukoliko je parafirala ovaj sporazum, ona treba da bude obješena istog časa na Terazijama. A pored nje i obješen Aleksandar Vučić”.