Sastanak Dodika i Vučića

Srbija neće dozvoliti nove "oluje" VIDEO

  • 15.07.2018. 09:42

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo zbog sastanaka sa predsjednikom Vučićem, koji se  održavaju u kontinuitetu.

"Naši sastanci tiču se planiranih projekata. Najvažnija vijest je vezana za projekte izgradnje, tačnije gradnju puteva i na tome se zahvaljujem Vučiću", rekao je Dodik.

Istakao je da je pomoć Srbije Srpskoj velika, te da gotovo u svim opštinama u Srpskoj se rade projekti sredstvima Srbije.

"Najznačajniji projekat je  autoput Banjaluka-Beograd. Napreduje se na tom planu. Ostaje da se riješi dodirna tačka na rijeci Drini. Uvjeren sam u sigurnost ovog projekta", kazao je Dodik.

Upoznao je kako navodi predsjednika Vučića sa atmosfetom u BiH, posebno sa pričama Nasera Orića. 

"Orićeve izjave jesu uznemirujuće za naš narod, ali su naše institucije spremne su da se brane. Drago mi je da Vučić ima jasan stav vezano za to da Srbija neće dozvoliti nikakve "oluje", ma gdje se mi nalazili", navodi Dodik. 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, rekao je da su razgovarali o odnosima Srpske i Srbije, o odnosima u BiH, te da je Srbija u svakom pogledu uz Srpsku.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.