Brus

Sina joj sahraniše bez nje i sveštenika, ubila ga korona, a prije 30 godina je imala još jedan stravičan gubitak

  • 04.04.2020. 07:38

Dragoljub Dacko Jovanović, iz sela Stanulovići u optšini Brus na administrativnoj liniji sa Kosmetom sahranjen je juče popodne na seoskom groblju kod mjesta zvano Hrast. Jovanović je preminuo u niškom KBC gdje je protekle nedjelje prebačen iz Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici a gdje je posljednjih mjesec dana kao bubrežni bolesnik dovožen tri puta nedjeljno vozilom Hitne pomoći iz Leposavića.

Iako je prostorno živio u selu na području opštine Brus, Jovanović se liječio u opštini Leposavić gdje je bio prijavljen zbog blizine a u zaseoku Trešnjica živio je sa majkom Jovankom gdje je njihovo domaćinstvo jedino u tom zaseoku dok je i selo Stanulovići uglavnom nenaseljeno.

Tijelo Jovanovića iz kapele niškog KBC preuzelo je juče JKP iz Brusa koje je i po svim propisima obavilo sahranu kojoj zbog samoizolacije nije prisustvovala njegova majka, a koja ne prestaje da kuka za preminulim sinom pogotovu što je prije trideset i nešto godina ostala bez još jednog sina koji je zbog tumora na mozgu preminuo u sedmom razredu osnovne škole u Leposaviću.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок