Lažno optužili državnog sekretara

Siledžija udara čovjeka, ovaj ostaje nepomičan na zemlji

  • 10.11.2019. 13:15

Poslije lažnih optužbi prvog čovjeka Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloša Petkovića, na račun državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića da je “zataškao saobraćajnu nesreću”, "Novosti" ekskluzivno objavljuju snimak cijelog događaja.

Na snimku se vidi kako je došlo do sukoba dva vozača i kasnije reakcija Bojana Stevića koji je tu slučajno prolazio.

Na 0:58 se vidi kako vozač automobila marke "golf 4" udara vozača "pežoa 306" koji od siline udarca gubi svijest. Nasilnik poslije toga mirno odlazi do svog vozila i napuišta mjesto događaja. Slučajni prolaznici prilaze nesrećnom čovjeku i pokušavaju da mu pruže pomoć.

Na 1:25 snimka se vidi kako zastaje crni automobil iz kojeg izlazi Bojan Stević (u bordo duksu i belim patikama) i prilazi povrijeđenom u nameri da mu pomogne.

Skandalozna Petkovićeva objava na društvenim mrežama odnosila se na nemilu scenu u Stepojevcu, juče oko 17 časova, tokom koje je jedna osoba teže povrijeđena. Naime, tokom popodnevnog špica dvojica vozača su se sporečkala, a naizgled banalna svađa se završila tako što je mladić iz sivog “golfa” izašao, prišao starijem čovjeku sa kojim se “zakačio”, izvukao ga iz kola i brutalno nokautirao.

Kako je “Novostima” ispričao jedan od vozača koji se zatekao u koloni, čovjek je od siline udarca pao na put, izgubivši svijest. Ležao je nepomičan. Prolaznici su se uspaničili, pritrčavši da mu pomognu. Tada je službenim kolima naišao državni sekretar Stević, koji je izašao iz automobila i prišao povrijeđenom.

Čovjek je krvario. Nije se pomjerao. Stević je skinuo majicu kako bi mu obmotao glavu. Pozvao je odmah Hitnu pomoć i saobraćajnu policiju – ispričao je očevidac za “Novosti”.