Ubistvo u Vranju

Sigurnosne kamere snimile ubistvo Sare na pumpi

  • 21.02.2021. 08:39

Sara Asanović (27) ubijena je sa više hitaca sinoć na benzinskoj pumpi u blizini gradske Autobuske stanice u Vranju.

Ubica je utrčao u kafić gdje je djevojka sjedila sa prijateljem i ispalio više metaka u nju, a zatim pobjegao.

Izvršen je uviđaj i naložena obdukcija. Izuzete su i sigurnosne kamere na objektu koje su nezvanično saznajemo zabilježile ovaj zločin kao i počinioca.

Sara Asanović je važila za dragu i druželjubivu djevojku. Svojevremeno je ponijela titulu mis šarma juga Srbije i pred njom je bila svjetla budućnost u svijetu mode, ali zbog porodičnih problema djevojka je odustala od manekenske karijere.

Spekuliše se da je dugo godina bila u vezi sa turskim državljaninom, da nije živjela nekoliko godina u Vranju, jer se udala van grada.

- Sara je bila dobra djevojka, njen otac je maltretirao, bilo je tu riječi i o porodičnom nasilju, jer se on nije mirio sa tim da djevojka treba da se bavim manekenstvom. Ona je onda živjela kod bake u Gornjoj čaršiji - pričaju njeni prijatelji.

Sara je bila čest gost gradskih kafića, druželjubiva djevojka koju su svi poznavali, te se juče na mjestu zločina okupio veliki broj mladih ljudi. Kako smo čuli, svi su joj zamjerali pogrešan izbor partnera.

O motivima se u istrazi još uvijek samo nagađa, prve pretpostavke pokazuju da je u pitanju zločin iz strasti.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина