Nema ga šest dana

Sestra Jelena otkrila nove detalje: Vuk je viđen pored jezera, razgovarao sa jednim mladićem i nestao

  • 16.12.2019. 08:01

- Javio nam se momak koji ga je u utorak ili srijedu ujutru sreo kraj našeg lokalnog jezera, kaže da su normalno porazgovarali a onda je svako otišao svojim putem. To je posljednji i jedini trag koji imamo o njemu, a nema ga šest dana.

Ovo je rekla Jelena, sestra Vuka Čelebića (33) iz Bačke Topole, koji je nestao 10. decembra u tom gradu.

Vuk je tog dana otišao od kuće bez dokumenata, telefona i ključeva. Nestanak je odmah prijavljen, a do sada se nije pojavila nijedna informacija koja bi mogla da odgonetne šta se sa njim dogodilo.

- Prije nego što je otišao posljednja ga je vidjela naša sestra. Kada se probudila oko 9 sati u utorak ujutru, njega već tada nije bilo. Pomislili smo da će se vratiti, mada nam je bilo čudno da sa sobom nije ponio dokumenta i telefon. Danas je već šesti dan kako ga nema i veoma smo zabrinuti, posebno što nikada do sada na ovaj način nije odlazio od kuće - priča Vukova sestra Jelena.

Sreo ga je, kaže, jedan momak kraj lokalnog jezera, koji im se javio kada je video apel za pomoć i porodici prepričao njihov susret.

- Taj momak nije mogao tačno da nam kaže da li ga je video u utorak ili srijedu, ali je ispričao da su se sreli kod našeg jezera i da su proćaskali o svakodnevnim stvarima. Kazao je da je izgledao normalno, uobičajeno, da nije odavao utisak uznemirenosti. Nakon razmenjenih nekoliko rečenica svako je nastavio svojim putem - objašnjava Jelena, dodajući da Vuk nije imao nikakvih problema koji bi ga eventualno naveli na odlazak.

- Radio je u Njemačkoj i kada smo posljednji put pričali kazao mi je da planira da ode ponovo. Ništa zaista nije ukazivalo da će samo tako odjednom nestati - zaključuje Jelena i kaže da su svi Vukovi bližnji uvjereni da nije digao ruku na sebe jer prosto nije takva osoba.

Opsežna potraga za Vukom biće organizovana u Bačkoj Topoli, a Vukova porodica moli sve zainteresovane građane koji su u prilici, da dođu i pomognu. Takođe, ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Vuku, javite najbližoj policijskoj stanici.

Podsećanja radi, mladić je u trenutku nestanka na sebi imao plave farmerke, crni duks, crveni prsluk i crne patike, a visok 185 centimetara, ima braon kosu i braon oči.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.