Okupila se sva djeca

Šest mjeseci od smrti kralja narodne muzike

  • 17.08.2019. 19:39

Juče se navršilo tačno šest mjeseci od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gdje je on sahranjen.

Najprije su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cvijeće i zapalili svijeće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija kćerka Sanela, koja je zbog pomena prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić.

Bio je ovo prvi susret sve četvoro Šabanove djece, s obzirom na to da Ilda, Mihajlo i Sanela nisu u kontaktu s polubratom iz Zrenjanina.

Pola sata kasnije na groblje je stigao i Hasan Dudić sa svojom menadžerkom Natašom Gluhović, kao i Šaulićevi sestrići Šaban i Bećir. I oni su takođe donijeli svijeće i cvijeće, koje su položili na grob legendarnog pjevača.

"I dalje mi je teško kao prvog dana, vjerujte da stalno plačem za mojim bratom. Sinoć nisam mogao oka sklopim jer mi je teško uvijek kad dolazim ovdje, a uglavnom svakog vikenda dolazim. U mom slučaju, vrijeme ne liječi bol, kao što vidite" rekao je kroz suze Hasan.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)