Smederevo

Četrnaestogodišnji dječak seksualno napastvovao šestogodišnju djevojčicu

  • 13.07.2018. 13:03

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnijeli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrnaestogodišnjeg dječaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje, saopštilo je MUP Srbije.

On je, kako se sumnja, odveo oštećenu šestogodišnju djevojčicu u napušteno dvorište i dodirivao je po polnom organu. 

Sve se navodno ,desilo, u blokovima zgrada u naselju Kovačićevo u Smederevu gdje su se djeca igrala.

Prema nezvaničnim saznanjima, djevojčica je pobjegla od napasnika, i požalila se roditeljima, koji su slučaj odmah prijavili policiji.

Krivična prijava stigla je tužiocu 10. jula, a dječak nije lišen slobode, kako su neki mediji objavili. Čitav slučaj je u fazi pretkrivičnog postupka.

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi ovaj postupak, zbog osjetljivosti slučaja, odbijaju da govore o detaljima. „Novostima“ je potvrđeno da je krivična prijava stigla, i da se po njoj postupa.

U daljem postupku usljediće saslušanje osumnjičenog dječaka, kao i oštećene djevojčice. Tek nakon toga biće odlučeno o daljim koracima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A.M. (36) iz Velike Plane zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična djela nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni se tereti da je u junu ove godine i u septembru 2017. godine dvije oštećene dodirivao po grudima. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.