Šešelj uputio uznemirujuću poruku Nenadu Čanku

  • 04.02.2021. 15:16

Vojislav Šešelj odgovorio je na prijetnje Nenada Čanka i poziv na obračun, možda uznemirujućom porukom o kojoj će se sigurno govoriti sljedećih dana.

"Čanak je možda još na livadi, a možda će da zapolovi rijekom", rekao je Šešelj na šta ga je Marić upitao da li to prijeti Čanku, a on je odgovorio "ne".

"Sa svojim pištoljima za koje imam dozvolu, neću ići na duel. Vi očekujete da kažem, da hoću ići, pa da policija dođe i oduzme mi. Nikada nisam zloupotrijebio te pištolje", rekao je Šešelj.

"Neka Vučić nabavi pištolje, ako ubijem Čanka da mi poslije da aboliciju", rekao je Šešelj i nastavio šokantnu priču koja je počela u srpskim medijima kada je Šešelj uvredom "istjerao" Čedomira Jovanovića iz emisije.

Nenad Čanak, lider LSV-a imao je buran nastup u emisji Dobro jutro Srbija kada je uvredljivim riječima prozvao lidera SRS-a i pozvao ga na dvoboj. Nije se dugo čekalo da na to dobije odgovor.

Šešelj je u studio donio i knjigu pod nazivom "Drogirano panonsko govedo Nenad Čanak", a onda je nastavio sa uvredama.

"Konsultovao sam se sa ekspertima forenzike i oni su mi savjetovali ako mogu da izbjegnem da pucam u go*no", nastavio je uvredljivim tonom.

Podsjetimo, u emisiji Ćirilica Šešelj je u jednom trenutku poručio Čedomiru Jovanoviću da jedini projekat koji je Jovanović pokrenu, a koji Šešelj cijeni, je ubistvo Zorana Đinđića. Nakon toga je lider LDP-a napustio studio.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок