Poručio mu da vodi računa o sebi

Šešelj upozorio Vučića: Opet će htjeti da te ubiju, najviše ti prijete trovanjem

  • 27.05.2019. 20:59

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj podsjetio je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je izbjegao ubistvo 1999. pukom slučajnošću i upozorio da vodi računa o sebi jer mu prijeti i sada ista opasnost.

Šešelj se obratio predsjedniku Srbije u Skupštini na sjednici na čijem je dnevnom redu izvještaj o Kosovu i Metohiji koji poslanicima predstavlja Aleksandar Vučić.

"Slučajno si preživio 1999. Sjećaš se da je trebalo da gostuješ na RTS-u kada je zgrada bombardovana. Pukom slučajnošću si to izbjegao. Opet će htjeti da te ubiju. Najviše ti prijete otrovi. Ozbiljan sam. Vodi računa o tome", kazao je Šešelj i dodao:

- I nemoj da govoriš o povlačenju. Lako ćeš se povući ako doživiš fijasko. A trudi se da tako ne bude - dodao je lider SRS.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.