Pritvor za vozača autobusa

Sedma žrtva nesreće na pružnom prelazu

  • 03.01.2019. 11:09

Muškarac čiji su inicijali V.Đ. /65/, koji je teško povrijeđen 21. decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, preminuo je u niškoj bolnici i on je sedma žrtva te nesreće.

Iz niške bolnice saopšteno je da je došlo do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta, koji je, uprkos svim naporima ljekara, noćas podlegao povredama, prenosi RTS. 

Poslije ove nesreće na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, na zahtjev mještana postavljena je rampa, prenijeli su ranije beogradski mediji.


JEDNOMJESEČNI PRITVOR VOZAČU AUTOBUSA IZ NESREĆE NA PRUŽNOM PRELAZU


Vozač autobusa koji se sudario sa vozom 21. decembra na pružnom prelazu u Donjem Međurovu kod Niša uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, rečeno je u niškom Osnovnom javnom tužilaštvu.

Vozač je osumnjičen za teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, a poslije oporavka od povreda saslušan je 31. decembra i odmah nakon toga mu je određen pritvor, prenosi RTS. 

U sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu bez rampe u Donjem Međurovu poginulo je sedam putnika autobusa koji je prevozio djecu u srednju školu. Od siline udarca voz je prepolovio autobus. Povrijeđeno je više desetina ljudi. 
 

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.