Zorana Mihajlović

Savjet ministara godinu dana nije u stanju da riješi pitanja iz svoje nadležnosti

  • 31.08.2018. 15:00

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović poručila je danas u Loznici da je nedopustivo što Savjet ministara još nije riješio pitanje graničnih prelaza na mostu "Bratoljub" preko rijeke Drine, za razliku od Republike Srpske i Srbije koje su uradile sve što je potrebno da bi ovaj projekat bio uspješno realizovan.

"Čini mi se da se često uplete politika koja ne bi smela kada je reč o narodu, građanima. Kakve veze ima ko je koje nacionalnosti, važno je da se povezujemo", istakla je Mihajlovićeva.

Ona je navela da je Vlada Srbije most napravila prije godinu dana, ali da još nema saobraćaja jer Savjet ministara nije u stanju godinu dana riješi pitanja iz svoje nadležnosti da bi preko mosta bio organizovan prevoz putnika i tereta.

Mihajlovićeva je istakla da je za svaku zemlju značajno da ima intenzivan saobraćaj na graničnim prelazima.

"Prema tome, ne postoji nijedna situacija u kojoj će Srbija da zaustavlja ili ne učini sve da propusna moć na graničnim prelazima bude veća", zaključila je Mihajlovićeva.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина