Detalji stravične nesreće

Sanitet prevozio teško oboljele od korone, kada se dogodila tragedija!

  • Извор: Новости.рс
  • 22.11.2021. 22:11

Pacijent koji je obolio od korone poginuo je večeras dok su tri osobe teže povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19.20 u selu Bovan, nadomak istoimenog jezera, između Sokobanje i Aleksinca.

Nesreća se dogodila kada je sanitetsko vozilo sletjelo s puta iz zasad neutvrđenih razloga.

- Sanitet je usljed neutvrđenih okolnosti sletjelo s puta u selu Bovan. Povrijeđene su tri osobe, a jedna je poginula. Povrijeđeni su prevezeni u Aleksinac u bolnicu - rečeno je u policiji.

Mještani iz okolnog naselja pričaju da se vozilo saniteta kretalo iz Sokobanje kada se survalo u jedan plac domaćinstva.

- Policija je sve blokirala u tom dijelu puta, ne daju da se priđe. Kako čujemo od policajaca, vozilo saniteta je prevozilo dvija pacijenta iz Sokobanje, vjerovatno ka niškom Kliničkom centru jer su imali tešku kliničku sliku zbog korona virusa. Drugi pacijent koji takođe ima upalu pluća je preživio - kaže mještanin V.R. iz ovog vikend naselja pored jezera.

Domaćin Zoran iz sela Bovan, u čije se dvorište survalo vozilo priča za da je to dio puta gdje se pojavio odron tako da je asfalt u zadnje četiri godine na tom mjestu značajno popustio i propao.

(Novosti)

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.