Vršac

Sahranjen mladi fudbaler: "Neka Bog na Bogojavljenje uzme dušu prerano ugašene mladosti"

  • Извор: Телеграф
  • 19.01.2022. 13:59

Na Gradskom groblju u Vršcu danas tačno u podne sahranjen je Kristijan Mioško (19), mladi fudbaler, koji je zajedno sa prijateljem, takođe fudbalerom, Marianom Matićem (20) poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod vršačkog sela Vlajkovac, u noćni između nedjelje i ponedjeljka.

Ogroman broj prijatelja, rodbine, Kristijanovih drugara iz škole i sa fudbala došao je da se posljednji put oprosti od njega i da pruži podršku neutešnoj porodici. A jauci su se samo prolamali tišinom vršačkog groblja.

- Danas, na Bogojavljenje, Bog se javi, pa neka uzme i dušu ove prerano ugašene mladosti – moglo se čuti među okupljenim svijetom.

Mnogi su i dalje polemisali o uzrocima saobraćajne nesreće, koja je odnijela dva mlada života, kada je automobil, koji je vozio Kristijan, prešao sa desne na lijevu stranu puta, probio ogradu mosta na ulazu u selo Vlajkovac i survao se u kanal Dunav – Tisa – Dunav.

Sve ukazuje na to da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom usljed mraza na putu, vjerovatno i usljed neprilagođene brzine, a da u saobraćajnoj nesreći nije učestvovalo drugo vozilo „Novostima“ je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

- Ne postoje sporne činjenice u pogledu toga kako je do nezgode došlo, niti indicije da je još neko lice učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi. Imajući u vidu da su oba lica poginula na licu mjesta, ne postoji osnov da se nalažu veštačenja i obdukcija, koja bi eventualno bila od značaja za otkrivanje učinioca krivičnog dela – saopšteno je iz vršačkog tužilaštva.

Marian Matić, koji je cijelog dana prije nesreće bio sa Kristijanom i zajedno sa njim otišao u smrt, takođe će biti sahranjen danas, u 14.30 časova u rodnom selu Jasenovo, kod Bele Crkve.

(Telegraf)

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)