Prva reakcija Dačića o novoj funkciji

  • 20.10.2020. 21:11

Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tijela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji, izjavio je predsjednik SPS Ivica Dačić večeras, pošto je predsjednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić saopštio da će aktuelni ministar spoljnih poslova ubuduće biti na čelu novog saziva parlamenta.

Dačić je zahvalio Vučiću na tom prijedlogu uz poruku da samo ujedinjena Srbija može da odgovori izazovima koji će je čekati u narednom periodu.

"Zajedno sa predsjednikom Republike Srbije i Vladom Republike Srbije, Narodna skupština će dati ključan doprinos razvoju i budućnosti Srbije, uz puno jedinstvo koje obezbjeđuje stabilnost i prosperitet zemlje", poručio je Dačić.

Vučić je ranije najavio da će uz SNS, u novoj Vladi Srbije biti i Dačićev SPS, ali u "izmijenjenom formatu", i SPAS Aleksandra Šapića. On je dodao da će Dačić biti predsjednik Skupštine Srbije, te da će poslaničke grupe već sutra podnijeti prijedlog za njegov izbor.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.