Protesti u više gradova u Srbiji

  • 10.07.2020. 19:52

Četvrti dan za redom počeli su protesti u Beogradu, ali i u više gradova u Srbiji, uprkos zabrani okupljanja više od 10 ljudi na javnim mjestima. 

Nezadovoljni političkom i epidemiološkom situacijom u zemlji, građani su izašli na ulice Beograda, Novog Sada, Valjeva, Niša, Leskovca, Pirota, Vranja...

I dok su prva dva dana protesta protekla u neredima i policijskom nasilju nad dijelom demonstranata na ulicama Beograda i još nekoliko gradova u Srbiji, sinoćne su poslale sasvim drugačiju sliku. Naime, slogan "Sedi, ne nasedaj" kojim su demonstanti željeli da pošalju jasnu poruku da na ulicama nisu zbog nereda, urodio je plodom.

Danas je ispred Skupštine je nekoliko stotina ljudi, znatno manje nego prethodnih dana u isto vrijeme.

Ispred Skupštine je došlo do verbalnog okršaja između ljeviračara i desničara, tačnije članova udruženja Marks 21 s jedne i pristalica Srđana Noga s druge strane. Nakon što je podignut transparent "Novac u zdravstvo, ne u policiju", pristalice radikalnijih vidova borbe na ulici govorili su da uopšte ni - nema korone!

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.