Nestala u četvrtak

Pronađeno tijelo 20-godišnje Jovane koja se utopila u jezeru

  • 08.05.2021. 13:15

Tijelo Jovane Đ. (20) koja se u četvrtak utopila u Gružanskom jezeru, izvučeno je danas iz vode, saznaje srpski portal Nova.rs.

Za nastradalom Jovanom tragale su sve moguće službe. Čamcima su tragali članovi ribočuvarske službe koji su pretraživali širi pojas oko mjesta nesreće, ali i ronioci Žandarmerije. 

Potraga je trajala nekoliko dana jer je riječ o vještačkom jezeru punom bunara.

Tragedija u kojoj je dvadesetogodišnja Jovana Đ. iz Kragujevca izgubila život dogodila se u četvrtak oko 17.00 sati, kada je grupa mladih tokom izleta, isplovila na jezero gumenim čamcem i daskom za surfovanje.

Prema riječima očevidaca koji su u tom trenutku bili na jezeru, troje mladih, među kojima je bila i nastradala djevojka, odvojila se na dasci za surfovanje od grupe prijatelja koji su bili u gumenom čamcu.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм