Građani podijeljeni

Prodavačica sa pijace hit: "Vlada centrom Beograda"

  • 15.01.2020. 17:07

Prodavačica sa pijace u beogradskom naselju Vidikovac jedna je od osoba o kojoj se najviše priča proteklih dana. Ova žena je nokautirala komunalnu milicajku, koja je tražila od nje da ukloni nelegalno prodajno mjesto na pijaci, da bi poslije incidenta bila privedena.

Na društvenim mrežama mnogi su iskazali podršku ovoj ženi, iako je postupila nasilno. A centar Beograda danas je oblijepljenj plakatima na kojima je scena tuče, odnosno neposredno prije nego što je udarila komunalnu milicajku uz poruku na engleskom jeziku: "Vulgarna demonstracija moći".

Javnost je podijeljena oko ovog slučaja. Jedni podržavaju prodavačicu sa pijace, koja je čak dobila nadimak "Tajsonka", drugi, pak, smatraju, da nasilje nikada nije, niti može biti rešenje problema.

Poslije puštanja iz pritvora, prodavačica Sadija K. rekla je "Kuriru" da joj je "pao mrak na oči" i da je to uradila iznervirana.

"Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam cijelu porodicu. Milicajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je!", rekla je ona.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)