Beograd

Pretukli i opljačkali ženu, brat podlegao povredama

  • 15.05.2021. 12:21

Dvije osobe upale su juče u kuću R. J. (66) u Moklištu kod Bele Palanke, pretukli je i od nje zahtijevali da im kaže gdje čuva novac.

Kako prenosi Blic, žena im je na kraju rekla gdje se nalazi novac, a razbojnici su ukrali 300.000 dinara i za sada neutvrđenu količinu stranog novca.

Kada su razbojnici pobjegli, pretučena žena je krenula da traži svog brata P. M. (61) s kojim živi, i zatekla ga bez svijesti i s brojnim povredama glave.

On je prebačen u bolnicu, gdje je podlegao povredama.

Mještani navode da brat i sestra važe za imućnije u selu jer imaju stado ovaca i od države su dobili novac za parcele koje su im uzete za izgadnju auto-puta.

Pretpostavlja se da su za to znali i razbojnici i da su ih upravo zato i napali.

Policija je uhapsila dva muškarca koje sumnjiči za izvršenje zločina, a prema nezvaničnim informacijama, riječ je o mladićima iz Bele Palanke koji su i kao maloljetnici počinili brojna krivična djela, navodi Blic.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.