Preminuo policajac iz Bora, šestorica upućena u Niš

  • 08.04.2020. 12:50

Jedan službenik Policijske uprave u Boru preminuo je, pretpostavlja se, od posljedica korona virusa. Taj policajac, koji je bio na visokom položaju, se, kako se pretpostavlja, zarazio prilikom konkakata sa još šestoricom kolega, od kojih su neki, takođe, na čelnim funkcijama u PU Bor.

- Pacijent je primljen sa visokom tempereturom i upalom pluća. Testiran je, i po dobijanju rezultata javnost ćemo obavijestiti - rekao je danas na konferenciji za novinare u gradskoj upravi zamenik komandira Štaba za vanredne situacije Danijel Aleksić.

Nakon što je taj policajac preminuo, ostala šestorica njegovih kolega urgnetno su prebačeni na dalje liječenje u Niš. Istovremeno, još najmanje 40 radnika PU Bor nalazi se u samoizolazciji, zbog sumnje da su bili u kontaktu sa tim kolegama, za koje se sumnja da imaju simpotome kovida-19.

Nezvanično, pominje se da su pripadnici PU Bor zaraženi prilikom jedne proslave, koju su organizovali u privatnoj režiji. Da li su ovi navodi tačni, pokušali smo da proverimo od Branislava Stojadinovića, načelnika PU Bor, ali on nije odgovarao na telefonske pozive.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)