Užice

Preminuo muškarac povrijeđen sjekirom u tuči

  • Извор: Курир
  • 31.07.2021. 10:21

D. M. (35) iz Užica koji je teško povrijeđen u tuči koja se u ponedeljak uveče dogodila u užičkom naselju Kapetanovina i u kojoj su korišćene i sjekire, preminuo je u bolnici i pored svih napora ljekara da mu spasu život, navodi Kurir.

Muškarac je poslije tuče sa teškim povredama glave prebačen u užičku bolnicu, zatim i u Klinički centar u Kragujevcu ali je, nažalost, izgubio život.

Njegov rođeni brat M. M. (33) koji je u tuči zadobio lakše povrede poslije ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Užicu pušten je na kućno liječenje.

Užička policija uhapsila je dan poslije tuče B. Č. (20) iz Užica, takođe učesnike tuče, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda u pokušaju, a dan kasnije i S. T. koji je u trenutku hapšenja bio pod sumnjom da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, odnosno da je sjekirom udario M. D. u glavu i teško ga povrijedio.

Do tuče u naselju Kapetanovina u kojoj su učestvovala četvorica mladića došlo je u noći između ponedjeljka i utorka kada su, prema nezvaničnim podacima u ovo naselje došli braća M. D. i M. M. tražeći navodno S. T.

Ubrzo su se na ulici pojavili B. Č. i S. T. noseći sjekire, došlo je do žestoke svađe, psovanja, gađanja raznim predmetima a zatim i do tuče u kojoj su korišene sekire i u kojoj je M. D. teško a njegov brat M. M. lakše povređen. B. Č. i S. T. pobjegli su sa lica mesta, B. Č. je uhapšen sutradan, a S. T. dan kasnije.

S. T. je u trenutku incidenta imamo nanogicu, odnosno bio je u kućnom zatvoru zbog jedne ranije izrečene presude.

(Kurir)

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.