Niš

Preminula žena koja je udarena na pješačkom prelazu, za život muškarca ljekari se još bore

  • 17.04.2021. 11:56

Danica Andrić (75), koja je 11. aprila teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na Vizantijskom Bulevaru, preminula je juče u niškom Kliničkom centru. U istoj nesreći teške povrede zadobio je i Ljubomir Novaković (80), koji je u kritičnom stanju. Iako je isprva bilo ijreči da su oni supružnici, ispostavilo se da su bili samo prolaznici.

Njih dvoje je na pješačkom prelazu na mostu na Gabrovačkoj reci "golfom 4" pokosila pedesettrogodišnja Nišlijka protiv koje je podnijeta krivična prijava za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

- Pacijentkinja koja je nakon višestrukih teških povreda bila smještena na intenzivnoj njezi Klinike za anesteziju, uprkos svim naporima ljekara, podlegla je povredama. Pacijent koji je teško povrijeđen u istoj nezgodi i dalje se nalazi u teškom, životno ugrožavajućem stanju i priključen je na aparat za veštačku ventilaciju - saopšteno je iz niškog UKC.

Ljubomirova kćerka Suzana Stojiljković kazala je nakon nesreće da nije primijetila kada je otac izašao iz kuće, ali da je imao običaj da nakon ručka prošeta.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)