Komšije nisu imali ništa lijepo da kažu

Poznanici Aleksandra čije je tijelo pronađeno u bunaru otkrili njegove planove

  • 15.10.2020. 22:12

O Aleksandru Ranđeloviću, čije je tijelo u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno u bunaru u selu Konatice kod Obrenovca, komšije i poznanici nisu imali ništa lijepo da kažu.

Uzrok Aleksandrove smrti još je predmet istrage, kao i to kako je tačno njegovo tijelo završilo u bunaru napuštene kuće i da li ga je ubio i tu bacio njegov navodni emotivni partner Radovan V.

Tijelo Aleksandra Ranđelovića otkriveno je nakon što je Radovan V. cimeru u zatvoru, u kom se nalazi jer robija zbog dilovanja droge, ispričao da ga je ubio i tu bacio njegovo tijelo. Istraga koja je u toku treba da pokaže kada je Ranđelović preminuo, da li je ubijen, kao i da li ga je Radovan V. ubio ili je, nakon što je preminuo prirodnom smrću, njegovo tijelo sakrio u bunaru.

Komšije i poznanici Aleksandrove porodice ispričali su da je problematični mladić jedno vrijeme živio naizmjenično u Obrenovcu i Ostružnici.

– Roditelji su mu živjeli u Ostružnici, a imali su stan u Obrenovcu. Djed i baba, njemački penzioneri, stanovali su u Ostružnici, pa je Saša stalno dolazio kod njih. Nerijetko društvo mu je pravio Radovan V. Uzimali su pare od njih, pravili bahanalije, drogirali se, dovodili žene. Haos… – pričaju mještani Ostužnice koji su poznavali Aleksandrovu porodicu, piše Blic.

Poznanici navode da je Aleksandar oduvijek bio problematičan.

– Cijela najbliža porodica mu je pomrla, a vjerujemo da je on svojim ponašanjem neke od njih i oterao u grob prije nego što im je bilo vrijeme. Prije nekoliko godina poslije svađe, drogiran je bacio dvije bombe na kuću i pokušao da ubije oca i babu. Živio je kako je živio, pa nas ne čudi ni ako je na kraju skončao u nekom bunaru – napominju poznanici porodice.

Šta se tačno dogodilo i kako je Aleksandrovo tijelo završilo u bunaru, utvrdiće istraga i obdukcija tijela koja je naložena. Postoje pretpostavke i da se Aleksandar, budući da je bio u dobrim odnosima sa Radovanom predozirao, te da se ovaj “samo” otarasio tijela tako što ga je bacio u bunar napuštene kuće na nepristupačnom terenu u okolini Obrenovca. S druge strane nije isključena mogućnost da ga je Radovan ubio i potom bacio njegovo tijelo u bunar. Nakon toga Radovan se neko vrijeme skivao u Bosni, a kasnije je uhapšen u Srbiji zbog dilovanja droge.

Pojedini mještani pričali su za beogradske medije da je Aleksandrovo tijelo pronađeno iskasapljeno i odsječenih šaka, međutim potvrde ove informacije za sada nema, jer je tijelo muškarca bilo u poodmakloj fazi raspadanja i poslato je na obdukciju.

Mještani Konatica pričaju da su Aleksandar i Radovan bili u emotivnoj vezi i da su neko vrijeme živjeli zajedno.

O Radovanu, takođe, nemaju lijepih riječi. Kažu da je oduvijek bio problematičan i da se godinama drogirao, kao i da je rasprodao gotovo svu porodičnu imovinu.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?