Beograd

Policija Srbije hapsi lažne kolege: Uhapšena četvorica

  • 24.12.2020. 21:46

Operativci beogradske kriminalističke policije rasvijetlili su razbojništvo i uhapsili lažne kolege, koji su 12. decembra ove godine upali u stan građevinskog investitora na Zvezdari i oteli mu 100.000 evra i ručni sat "roleks", vrijedan 15.000 evra. 

Uhapšena četvorka je privedena u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Lisice su stavljene Dejanu R. (44), njegovoj djevojci Tanji P. (29), Amiru M. (45) i Robertu J. (50). Kako se sumnja, dvojica osumnjičenih su maskirani, sa pištoljima i lažnim policijskim značkama, ušli u stan Saše P. na Zvezdari, gdje su njega i sestru vezali, tukli, a zatim nakon premetačine uzeli 100.000 evra i vrijedan sat. Poslije razbojništva su pobjegli.

Kako saznajemo, Dejan P. i Amir M. su kritičnog dana pozvonili na vrata Saše P. i predstavili se kao policajci pokazavši lažne značke MUP Srbije. Ne sluteći opasnost, investitor im je otvorio i pustio ih unutra. Tada je počelo višesatno maltretiranje, a na kraju su njega i sestru vezali za stolice.

- Robert J. se tereti da je dovezao lažne policajce do zgrade investitora, a Tanja P. je bila zadužena za prikrivanje tragova - navodi naš izvor iz istrage.

Policija je tokom uviđaja u stanu investitora pronašla određene dokaze, kao i biološke tragove koji su ih odveli do prvoosumnjičenih. Locirani su u jednoj iznajmljenoj garaži, i tu su i pohapšeni.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, svi muškarci iz ove ekipe poznati su policiji.

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм