Beograd

Policija spriječila protest ispred ambasade SAD-a

  • 29.06.2019. 21:58

Policija je u Beogradu spriječila večeras protestno okupljanje ispred ambasade SAD, koji je zbog američke politike prema KiM organizovao Pokret Srbije Gerila.

Jedan od organizatora protesta rekao je da je policija spriječila održavanje skupa pošto su učesnici protesta ponijeli pirotehnička sredstva, dimne bombe i baklje, a nije bilo tehničara koji bi to kontrolisao.

Pozivajući se na policijski izveštaj, ambasada SAD u Beogradu upozorila je ove nedjelje svoje državljane da će kod njene zgrade u subotu uveče u 20.00 biti održane demonstracije protiv politike SAD prema Srbiji i Kosovu.

Ambasada je američkim građanima savjetovala da izbjegavaju dio grada oko zgrade ambasade, da prate izveštaje medija, da "izbegavaju masu" i demonstracije i da paze šta se dešava oko njih.

Državljanima SAD je preporučeno i kako da se obrate ambasadi za pomoć ukoliko im bude potrebna.

Prenoseći upozorenje ambasade SAD, nekoliko beogradskih medija navelo je da je pokret Gerila nepoznat javnosti i da se jednom pojavio u "slobodnoj zoni" opozicionog protesta "Jedan od pet miliona" u centru Beograda.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.