Srbija

Policija i inspekcija vanredno upale u lokal: Pokvaren "korona koncert"

  • 01.09.2020. 22:06

Nezvani gosti ušli su u noći između subote i nedjelju, 29. i 30. avgusta u jednu diskoteku u Požarevcu i pokvarili provod tokom koncerta koji je bio u toku te večeri. 

Ništa od toga ne bi bilo da su se poštovale mjere u borbi protiv korone, ali pošto nisu, kako saznaje Telegraf, protiv pravnog i odgovornog lica biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Prema saznanjima, u toj diskoteci je oko 1.15 sati, 30. avgusta, sanitarna inspekcija uz asistenciju policije izvršila vanredni inspekcijski nadzor.

- Utvrđeno je da nisu sprovedene protiepidemijske mjere za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, te će se protiv pravnog i odgovornog lica biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka - saznaje Telegraf u Ministarstvu zdravlja.

Inače, kao što smo već objavili, zbog nepoštovanja protivepidemijskih mjera kafićima, restoranima... u toku jula i avgusta mjeseca sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja u saradnji sa drugim inspekcijama, podnijela je 105 prekršajnih prijava, a iskontrolisano je 6.648 objekata.

Oni su iskontrolisali ukupno 6.648 restorana, kafića...  Od tog broja, u zajedničkim akcijama sa drugim inpekcijama iskontrolisano je 1.494 objekata.

U julu je iskontrolisano 3.142, a u avgustu 3.506 objekata.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.