Vodostaj najveći u posljednjih 80 godina

Pogledajte bujice koje su tekle Vranjem, tresli se mostovi VIDEO

  • 03.08.2018. 07:54

Štab za vanredne situacije u Vranju, kojim je predsjedavao zamjenik gradonačelnika Nenad Antić ,razmotrio je izvještaje sa poplavljenih terena u gornjim i donjim dijelovima varoši, gdje je nabujala gradska rijeka ojadila mnoga domaćinstva.

Sve gradske službe su na poplavljnom terenu, Štab je formirao ekipu koja će djelovati u narednih 12 časova. Posebna ekipa brinuće o najugoženijim mostovima. Tu je i tim koji će posjetiti i razgovarati sa članovima poplavljenih domaćinstava. 


Mada se na poplavljenim dijelovima grada situacija stabilizuje, oganizovana su danonoćna dežurstva naležnih službi.

Zbog najvećeg vodostaja Vranjske reke u proteklih 80 godina, mehanizacija“Vodovoda” čisti korito od nanosa. Time se obezbjeđuje nesmetan protok vode i ulivanje podivljale gradske reke u Južnu Moravu.


Gradski Štab za vanredne situacije apeluje da se građani ponašaju odgovorno, da se ne približavaju obalama Vanjske rijeke i mostovima, kako ne bi ugrozili svoje živote.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)