Tragedija u Novom Sadu

Poginuo građevinski radnik, propao u okno lifta

  • 25.01.2019. 22:42

Na gradilištu “Pupinove palate” u centru grada, u petak je pronađeno je tijelo radnika Neđe T. (54). On je, kako se pretpostavlja, pao sa 12. sprata u okno predviđeno za lift.

Prema riječima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, ljekarska ekipa je na mjestu nesreće zatekla 54-godišnjeg muškarca bez znakova života, i mogli su samo da konstatuju smrt. Nesrećni čovjek je pod još nerasvijetljenim okolnostima pao sa velike visine objekta u izgradnji u Bulevaru Mihajla Pupina 4, a bio je radnik firme “Graditelj” sa sedištem u Zvorniku.

Nastradali je, kako saznajemo, bio zaposlen kao pomoćni radnik sa zidarima na spoljnjem dijelu objekta, i u jednom trenutku je otišao po materijal. Kada ga duže vrijeme nije bilo, kolege su pošle da ga traže, i u oknu predviđenom za lift su ugledali njegovo tijelo i odmah su pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, nije mu bilo spasa.

"Zasada nije poznato kako se nesreća dogodila i kako se radnik uopšte našao u tom dijelu gradilišta," rekao je  izvor blizak istrazi.

Na uviđaju na mjestu tragedije, pored policije prisustvovali su i iz tužilaštva i inspekcije rada.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)