Pres konferencija uživo na ATV-u

Počeo sastanak Aleksandra Vučića i lidera političkih stranaka iz Srpske

  • 21.09.2019. 12:13

U Beogradu je počeo sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predstavnicima parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske.

Sastanku prisustvuju i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković i predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović. Prisutni su i premijer Srbija Ana Brnabić, ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i Nikola Selaković, generalni sekretar predsjednika Srbije.

Prisustvuju i predsjednici Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić, Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić i Socijalističke partije Petar Đokić.

Kako je ranije najavljeno, najviši zvaničnici Srpske i lideri parlamentarnih stranaka, upoznaće Vučića o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i problemima nastalim nakon što je SDA usvojila antidejtonsku programsku deklaraciju.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će u Beogradu razgovarati sa predstavnicima svih značajnijih političkih stranaka u Republici Srpskoj u želji da se sačuva mir u regionu.

Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Srbije, a nakon sastanka predviđena je pres konferencija koju možete pratiti na Alternativnoj televiziji i ATV portalu.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.