Aleksandar Vulin

Pobuna Srba na KiM nije nemoguća

  • 10.11.2019. 14:10

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin upozorio je na akcije Aljbina Kurtija.

- Svojim pokušajima da podijeli Srbe na Kosovu i pronađe među njima one kojima je Tirana bliža od Beograda Aljbin Kurti rizikuje ne samo da Srbi napuste institucije Prištine već i da se otvoreno pobune. Priština uz zemlje koje su priznale Kosovo traži da Srbi prestanu da slušaju Beograd. Neka paze šta žele jer im se želja može ispuniti. Ako Srbi budu odlučivali bez Beograda, teško da će na sjeveru Kosova i Metohije biti i jednog kosovskog policajca - rekao je Vulin i dodao:

- Ako Kurti posluša Đilasa i postavi Radu Trajković ili nekog od Srba za koga niko nije glasao i koji nisu u Srpskoj listi, on preuzima odgovornost za sve što će se desiti na KiM - upozorava ministar odbrane Aleksandar Vulin Aljbina Kurtija i predstavnike šiptarskih partija koji bi mimo izbornih rezultata da odlučuju ko su legitimni predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.