Samoubistvo u Senti

Penzionisani policajac legao na ručnu bombu i aktivirao je

  • 14.03.2019. 17:27

Penzionisani policajac Miodrag M. (57) iz Sente, oduzeo je sebi život tako što je legao na ručnu bombu i aktivirao je.

Penzionisani policijac koji je dugo godina proveo na ratištu u BiH i na Kosovu, imao je traume koje su ga pratile do posljednjeg dana. Pored zdravstvenih problema, visokog krvnog pritiska, Miodrag je bio i u komi nakon jedne teške operacije. Bolnicu u Senti je nakon djelimičnog oporavka napustio samovoljno i otišao na kućno liječenje.

Komšije penzionisanog policajca nisu bile raspoložene za priču, nekoliko kolega je potvrdilo da je bio zdravstveno loše, da se često žalio, život mu nije bio lak, ali niko nije vjerovao da će se odlučiti na suicid.

Njegov nestanak prijavljen je još prošle nedjelje. Kako su vrata kuće bila zaključana, a Miodrag se nije javljao na telefon, blizak rođak je pozvao policiju i tada je pronađen u zadnjem dijelu kuće, gdje je inače držao svinje.

Njegovo tijelo je pronađeno u prostoriji gde je držao svinje. Nakon uviđaja, tijelo je poslato u centar za sudsku medicinu u Novom Sadu. Policijska patrola i dalje obezbeđuje kuću i prilaz nikome nije dozvoljen.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.