Beograd

Panika na ULICI: Nepoznata osoba PUCA na prolaznike iz vazdušne puške

  • 16.05.2019. 13:24

Prethodna dva dana u Sarajevskoj ulici kod broja 55, u centru Beograda, po navodima stanara nepoznata osoba pucala je na prolaznike iz vazdušne puške, saznaje “Blic”.

"Jedan kolega je pogođen u nogu. Kasnije kada je policija došla i izvršila uviđaj, našli su dve-tri dijabole u krugu od desetak metara", rekla je jedna od radnica u obližnjem marketu za “Blic“.

Dok su reporteri “Blica” bili na mjestu događaja, čuo se jak pucanj koji je uzbunio prolaznike, ali ovaj put na svu sreću niko nije pogođen.

"Čuo se jak pucanj, nisam znala tačno šta se dešilo, vidjela sam samo da su golubovi panično poletjeli, vjerovatno je bio još jedan pucanj", rekla je jedna od prolaznica na ulici.

U ovom dijelu Beograda ovo je već dva dana glavna tema među komšijama.

"Moj prijatelj je prije neki dan pogođen u leđa, kada je prelazio pješački prelaz. Mislim da ima mali otok na leđima", rekao je jedan od radnika obližnjeg lokala, čiji se komšija našao na meti pucača.

Većina radnika okolnih lokala, ali i stanara, zabrinuta je za svoju bezbjednost, jer kako kažu, iako do sada niko nije ozbiljno povrijeđen, nikada se ne zna kada može biti.

"Zamislite da dijabola pogodi nekoga u oko, to može biti veoma opasno", rekla je jedna od komšinica.

Očevici kažu da je policija bila na mjestu događaja, kada je ovaj slučaj prijavljen, međutim i dalje je ostalo neotkriveno ko je izvršilac.

Pretpostavlja se da je pucač iz zgrade prekoputa.

Sličan incident dogodio se prošle nedjelje u Novom Sadu kada je nepoznata osoba danima iz vazdušne puške gađala prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića. Zbog povreda zadobijenih iz vazdušne puške nekoliko Novosađana potražilo je pomoć ljekara u Urgentnom centru.

Jedna od pogođenih, slučajna prolaznica, rekla je prošle nedjelje za “Radio 021” da je šetala sa kćerkom kada je osjetila bol u ruci.

"Čula sam zvuk, šištanje i osjetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam vidjela da se nešto dešava i čovjeka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovjek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspjele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gdje su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške", rekla je ona.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.