Trebao da slavi rođendan

Pacijent napao medicinske tehničare u Kragujevcu, savladali ga vojnici

  • 25.03.2020. 14:32

Jedan pacijent napao je dvojicu medicinskih tehničara u Kragujevcu, naveo je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Imali smo slučaj u Kragujevcu, fizički jak čovjek, prijavljivao se u Legiju stranca, napao dvojicu medicinskih tehničara. Jednom je strgao masku, drugog je fizički napao, pa su ga savladala dvojica vojnika. Iz karantina je to uradio - rekao je Vučić.

- Onda sam čuo nevjerovatan razlog: zato što je dan poslije toga trebalo da mu bude rođendan. Jer rođendan je važan da bi ti napao medicinske tehničare i da bi se sukobio sa vojskom. Upotrebljena je minimalna neophodna sila da bi bio savladan. Ali sam siguran da će biti strogo kažnjen - kazao je predsednik Srbije.

Тагови:
  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм