I dalje životno ugrožen

Ovo je Slađan koji je danas umalo zaklan zbog parking mjesta - Presječena mu aorta

21:56, 23.02.2021.
Izvor: Kurir
Slađan V. (56) iz Kruševca teško je povrijeđen kada ga je danas oko 16 sati nožem napao Nikola J. u predjelu vrata, presjekavši mu arteriju. Slađan V. je kako smo saznali, zbrinut u bolnici i za sada je u stabilnom stanju.

Svađa je nastala oko parking mjesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema riječima očevidaca, do svađe je došlo na parking mjestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gdje se Slađan V. nakratko zaustavio.

- Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje. Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut, i da će se Slađan vratiti - priča jedan od očevidaca. Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mjesta, a onda je napadač izvukao nož.

- Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož - leptir i isjekao ga po vratu - kaže ovaj Kruševljanin.

Prvu pomoć povrijeđenom muškarcu ukazali su stanari, tako što su ga odnijeli u obližnju zubarsku ordinaciju, gdje mu je ukazana prva pomoć. Hitna pomoć je ubrzo stigla, prevezavši ga na reanimaciju u bolnicu. Iako je Slađan za sada stabilno, i dalje je životno ugrožen.

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bježao, već je samo bacio nož.

Interesanntno je da se napadnuti Slađan prije samo nekoliko mjeseci vratio iz Norveške. Dok je živio u inostranstvu, Slađan, koga prijatelji zovu Vasa objavljivao je Jutjub-klipove o svojim iskustvima života u ovoj hladnoj zemlji, a kada se,konačno, kako kaže, presrećan vratio u Srbiji, njegovi brojni pratioci mogli su da ga prate na kanalu “Život kod nas”.