Kurir saznaje

Ovo je najpoznatija srpska madam - Udala se za poznatog pjevača

  • Извор: Курир
  • 18.09.2021. 08:11

Poznata dama i supruga pjevača koja se tajno bavi podvođenjem djevojaka zanat je ispekla prije udaje za muzičara u Crnoj Gori, eksluzivno saznaje Kurir. U posao je uveo kontroverzni biznismen i mafijaš sa Jadrana koji je upoznao sa svojim poslovnim partnerima i bliskim prijateljima.

Preko njega je, prema saznanjima Kurira, dobijala je kontakte moćnih ljudi, ali i djevojaka koje su željele da se bave najstarijim zanatom. On joj je bio glavna preporuka, pa su i dame i klijentela imali povjerenje da se neće pročuti.

Inače, ona je tom čovjeku sa primorja svojevremeno dovedena kao žena za jednu noć, nakon čega ju je on posavjetovao da bi više zarađivala ukoliko ona bude ta koja ugovara seksualne usluge svojim prijateljicama koje to žele. Tako je i bilo!

Žena poznatog pjevača odlučuje da najprije stvori porodicu kako bi u javnosti prikazala sliku smjerne supruge koja brine o djeci i kući, a zaprvo joj je glavni posao prostitucija i podvođenje. Kroz tu mrežu ona upoznaje i svog uzora - najpoznatiju madam u Srbiji, koja je bliska sa čuvenim kriminalnim klanom, a i zabavljala se vođom te grupe. Njih dvije postaju nerazdvojne i najbolje prijateljice.

Doduše, izbjegavale su da se pojavjuju zajedno kako žena muzičara ne bi izgubila kredibilitet na estradi. Zajedno su sarađivale i podvodile djevojke kako u Srbiji tako i u regionu, ali i inostranstvu.

Međutim, tikva je pukla kada je pjevačeva žena počela da joj radi iza leđa i da je sabotira u poslu. Nastao je haos i njih dvije su se posvađale na krv i nož. Poznata žena pjevača je tada odlučila da bude samostalna i u svom timu je imala nekoliko jakih djevojaka. Organizavala je žurke i rođendanske proslave na kojima bi okupljala svoje prijateljice koje je poslije podvodila biznismenima pod izgovorom da žele da se upoznaju sa njima zarad druženja, a kad ih upozna od njih je uzimala procenat. Neke djevojke su saznale da su bile podvedene tek nakon izvjesnog vremena.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином