Otkriveno kako je poginuo Zoran čije je spaljeno tijelo pronađeno u Mercedesu

  • 25.02.2021. 19:27

Zoran Egerić (53) iz Veluća kod Trstenika izgorio je u svom automobilu u utorak uveče. Iako istraga još nije pokazala tačan uzrok smrti, pretpostavlja se da se vozilo zapalilo nakon što je sletjelo s puta i udarilo u stablo.

Egerićevo tijelo potpuno je izgorjelo u autu marke “mercedes” na lokalnom putu Veluće Tobolac. Policija istražuje mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

– Iako se u početku nije isključivala mogućnost samoubistva, prevlađuje uvjerenje da je smrt nastupila nakon što je Egerić autom sletio s puta u udario u stablo. Kablovi su najvjerovatnije počeli da varniče, i vozilo se zapalilo. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda – kaže izvor upoznat sa istragom.

Istraga ide u više pravaca. Rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gdje se vjeruje da je boravio tog dana i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata pre nego da se slučaj prijavi policiji.

– Zoran jeste tog dana bio u kafani i vjerovatno da je popio koju više. Niko u selu ne zna šta je moglo da mu se nakon toga dogodi. Ali, mi ćemo njega pamtiti kako izuzetno dobrog domaćina i čovjeka. Živio je sam, ali je stizao puno toga da uradi – ispričao je jedan od komšija u Riđevštici, zaseoku Veluća.

Egerić se bavio otkupljivanjem pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dijela trsteničkog kraja. Priča se da su svi sa Zoranom uvijek rado poslovali, jer je bio čestit čovjek.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)