Tifani Tramp

Otkriven razlog dolaska Trampove kćerke u Beograd: U Srbiju došla radi liječenja

  • 15.03.2019. 13:31

Otkada je privatnim letom u petak uveče Tifani Tramp sletjela na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posjete Srbiji. Kako Blic saznaje, kćerka Donalda Trampa u Srbiju, između ostalog, došla je kako bi se vidjela sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid liječenja, koji je još u razvoju na prostorima Srbije, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

"Tifani se prvo sastala sa doktorom Momirom Dunjićem, predsjednikom srpskog Udruženja za integrativnu medicinu, a potom je posjetila njegovu kliniku u Beogradu. Njoj je urađen detaljan pregled i dati su joj savjeti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost. Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovdje je još u pitanju ćerka predsjednika Amerike, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno", kaže izvor Blica blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

Kako bi provjerili zbog čega je Tifani potražila njegovu pomoć i kakve savjete je dobila, novinari Blica pozvali su doktora Dunjića, koji je bio iznenađen saznanjem.

"Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želio da pričam o tome", kratko je poručio Momir, koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

Medicina u koju polaže nade ćerka američkog predsjednika Donalda Trampa kada je njeno zdravlje u pitanju bavi se svakim pacijentom pojedinačno.

"Sa njom je vjerovatno obavljen dug razgovor o načinu života i problemima koje ima, urađena joj je dijagnostika i određena individualna doza lijeka ili suplementa. Dobila je i savjete kako da promijeni svoj stil života, loše navike u ishrani, ali i kako da svom stanju prilagodi fizičku aktivnost."

Cilj lekara koji primjenjuje integrativni pristup jeste da nađu šta konkretnom pacijentu smeta iz okoline, ishrane, stila života i u skladu s tim da nađu ono što je optimalno za taj organizam. Za početak se utvrđuje intolerancija na hranu, uzrok hroničnog umora, problemi sa stomakom, nervoza, problemi sa kilažom – objašnjava izvor Blica kako se integrativna medicina odnosi prema pacijentu i kako bi mogao da izgleda pregled Tifani Tramp.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.