Otac Luke Jovića: Ako ja progovorim, mnogi će završiti u zatvoru!

  • 24.10.2020. 10:24

Velika prašina digla se poslije informacije da je Prvi osnovni sud u Beogradu predložio šest mjeseci zatvora za napadača Reala Luku Jovića!

Osim što je ova vijest odjeknula u Srbiji i regionu, što je i logično, ona se proširila i širom Evrope gdje su skoro sve relevantne medijske kuće objavile s kakvim problemom se Jović suočava.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde se nije javno oglasio po tom pitanju, ali jeste njegov otac Milan koji je samo jednom rečenicom poslao poruku.

Neću da dajem izjave, jer ako budem progovorio onda će se mnogi naći tamo gde bi željeli da bude Luka. U zatvoru - rekao je Milan Jović za "Večernje novosti."

Inače, Luki se na teret na teret stavlja krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije, precizirali su u četvrtak za Tanjug u tužilaštvu koje je u petak objavilo i zvanično saopštenje povodom ovog slučaja.

Krivična prijava protiv Jovića uslijedila je u toku prve nedjelje po uvođenju vanrednog stanja nakon što je on po povratku u Beograd po propisima trebalo da dve nedelje provede u samoizolaciji, što on nije poštovao.

Do optuženja je došlo jer fudbaler nije pristao na oportunitet - odbacivanje krivične prijave uz uplatu 3.5 miliona dinara. Pre podnošenja optužnog predloga, tužilaštvo ukazuje da je Joviću predočena mogućnost odlaganja krivičnog gonjenja - tako što bi uplatio 5.000.000 dinara u humanitarne svrhe, sa čime se on nije saglasio.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)