Novi Sad

OPSADNO STANJE zbog monstruma koji je pobio porodicu: Nigdje ga nema, rođaci se NADAJU da se ubio

20:57, 25.05.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Goran Janković (37), vulkanizer iz Novog Sada, koji je prekjuče macolom ubio svoju ženu Mirjanu (32) i njene roditelje Nadu (57) i Branislava Pajića (57), više od 30 sati nalazi se u bjekstvu, zbog čega je u Novom Sadu i u subotu vladalo opsadno stanje.

Naime, policija je u čitavom gradu, a patrole danonoćno stoje ispred kuće Pajića, u kojoj se desio masakr, ali i ispred kuće Jankovića.

Kako saznaje Kurir, Goranovi i Mirjanini sinovi, stari tri i 10 godina, koji su prisustvovali jezivom zločinu, nalaze se kod svoje ujne, odnosno žene Mirjaninog brata.

"Zasad se dobro drže. Mlađi pita gdje je mama, a stariji samo ćuti", kaže jedan rođak Pajića koga su juče zatekli u Ulici Petefi Šandora, ispred kuće u kojoj se desio pokolj.

Thumbnail

Podsjetimo, u petak ujutru Goran Janković došao je u roditeljsku kuću svoje supruge.

"Prema dosadašnjim saznanjima, pretpostavljamo da je Goran prvo upao u sobu gde je Branislav spavao i da je prvo njega ubio. Branislav je bio krupan i da je bio budan, sigurno bi uspio da ga savlada. Kad je ubio tasta, počeo je da se iživljava nad svojom ženom, udarajući je po glavi. Jednostavno, monstrum nije mogao da se pomiri s tim da ga je napustila, da hoće da se razvede i da ga je poslije batina koje je dobila 11. maja prijavila policiji", kaže izvor i nastavlja:

Thumbnail
Ubijeni Branislav Pajić

"Sve je to gledao njihov desetogodišnji sin, koji je spavao s mamom u krevetu. Dijete je počelo da plače i da ga moli da prestane, ali on nije mario za njega, kao ni za drugog sina, koji je spavao s bakom. Kad je bio siguran da je Mirjana mrtva, krenuo je iz kuće, ali je naletio na taštu i ubio je".

Monstrum je poslije zločina pobjegao i još uvijek niko ne zna gdje je. U njegovoj roditeljskoj kući, sem policije, juče nije bilo nikoga.

"Svi se plašimo zato što nije uhapšen. Ko zna gdje je ludak. Možda je ilegalno prešao granicu ili se skriva na nekom salašu ili u nekom stanu. Ipak, mislim da se negdje ubio, objesio ili skočio u Dunav. Da ima i malo savjesti, to bi uradio", pričaju preplašene komšije i rođaci.

Živko Šolaja, prijatelj ubijenih Pajića, kaže da oni nikad nisu pokazivali da imaju probleme sa zetom.

"Niko ništa nije slutio. Nada je znala sve da sasluša i da posavjetuje, a od nas niko nije znao za njenu muku. Uvek je bila tu za nas, a mi, nažalost, nismo znali da njoj treba pomoć. Kad bi mi ubica sada pao šaka, verujte mi, golim rukama bih ga zadavio", kaže Šolaja.