Dušan Davidović Diva

Oglasio se teško povrijeđeni mladić u nesreći u kojoj je prelijepa Ana izgubila život

  • 10.12.2019. 20:45

U noći između nedjelje i ponedjeljka 1. i 2. decembra Ana Katanić (20) iz mjesta Ratari kod Obrenovca vraćala se sa proslave punoljetstva mlađe sestre i tragično izgubila život sletevši sa Šabačkog puta. Ona je bila u autu kojim je upravljao Dušan Davidović Diva (26), a sa njima je bio i Boriša Furtula (27).

Od jačine udarca nesrećna djevojka ispala je iz automobila i nađena je na više od 20 metara od vozila. Međutim, bila je živa narednih sat vremena. Ipak, do dolaska vozila Hitne pomoći i transporta do najbliže zdravstvene ustanove i pored pokušaja reanimacije, ona nije izdržala.

Njen drug Boriša Furtula (27) u nesreći je zadobio teške tjelesne povrede, dok je vozač Divović prošao sa lakšim povredama. Njih dvojica su prevezeni u Urgentni centar u Beograd.

Nakon gotovo deset dana i brojnih pokušaja novinara portala Telegraf.rs da saznaju kako protiče oporavak teško povređenog mladića, Boriša Furtula oglasio se na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Људи само да се јавим ...после 10-ак дана... Нисам имао телефон,те да ни нисам могао да одговорам на позиве, поруке и наравно на свима вама несебичим подршкама,порукама охрабрења и осталог... Ту сам напредујем из дана у дан,све сам бољи и бољи, тако да ускоро очекујем да изађем... Љубим вас и волим пуно... и хвала вам на свему у ових последњих неколико дана♥️💪💪

A post shared by Borisa Furtula-Fudza (@fudzaborisa) on Dec 10, 2019 at 6:27am PST

- Ljudi, samo da se javim poslije 10-ak dana. Nisam imao telefon, te nisam ni mogao da odgovoram na pozive, poruke (...) Tu sam, napredujem iz dana u dan, sve sam bolji i bolji, tako da uskoro očekujem da izađem. Ljubim vas i volim puno i hvala vam na svemu u ovih posljednjih nekoliko dana - napisao je Boriša na Instagramu uz tople pozdrave i izraze zahvalnosti.

Pročitajte još:

Ovo je Nikola (22) koji je brutalno ubijen u Bratislavi

Momak pucao sebi u glavu: Dva moguća motiva ljubavne drame

Neprilagođena brzina i alkohol: U Srpskoj za 11 mjeseci u saobraćajkama poginulo 108 osoba

Opljačkali grob učiteljice: Lobanju odvojili od skeleta zbog zlatnih zuba, planirali se obogatiti

Ukrali Mercedes, divljali, pa zapalili ga

Drama u Zvorniku: Muškarac nožem izbo policajca

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.