Kosovo i Metohija

Određen pritvor za osam uhapšenih

  • 28.05.2019. 13:40

Četvorici pripadnika carinske službe Kosmeta, koji su jutros uhapšeni na prelazu Vrmnica kod Prizrena, određeno je 48-časovno policijsko zadržavanje, kao i još četvorici uhapšenih, saopšteno je iz Kosovske policijske službe.

"Carinski službenici čiji su inicijali H.D, B.M, D.H. i A.Z. osumnjičeni su da su počinili krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, navedeno je u saopštenju. 

Još četvorici uhapšenih lica čiji su inicijali M.A, V.S, V.S. i L.R, od kojih su dvojica državljani Albanije, određen je pritvor od 48 sati pod sumnjom da su počinili krivična djela krijumčarenje robe i izbjegavanje plaćanja obavezne carinske tarife. 

Carinski službenici se terete da su dozvolili uvoz veće količine robe iz susjednih država preko prelaza Vrmnica, na putu Tirana-Prizren, bez carinske deklaracije i da su uzeli veću količinu novca kao mito. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.