Sastanak Đorđević-Čepurin

Odnosi Beograda i Moskve imaju ogroman potencijal

  • 21.12.2018. 16:05

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević izjavio je na sastanku sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom da odnosi Beograda i Moskve imaju ogroman potencijal, što je dobra osnova da se zajedničke aktivnosti u oblasti rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja podignu na još viši nivo.

Đorđević je istakao da su tradicionalno dobri odnosi još više učvršćeni prijateljstvom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Rusije Vladimira Putina, dodavši da se nada da će i njegov nedavni boravak u Moskvi doprinijeti unapređenju saradnje dvije zemlje, saopšteno je iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 

On je ovom prilikom zahvalio ambasadoru Čepurinu na konstantnoj podršci Srbiji. 

Ruski ambasador ocijenio je da su uzajamne posjete dobar znak da odnosi Rusije i Srbije idu u pravom smjeru, dajući dobre i plodotvorne rezultate, te je izrazio spremnost i želju da svojim ličnim zalaganjem poboljša resornu saradnju u svim oblastima od zajedničkih interesa.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.