Šabac

Obrt u slučaju otmice: Kamere pokazuju da je majka izmislila priču

  • 12.06.2020. 15:16

Mediji su danas prenijeli vijest da je juče oko 16 časova u Šapcu navodno došlo do pokušaja otmice, ali je istina, kako piše Blic, drugačija.

Naime, žena je ispričala da je žuti kombi iz kojeg su izašla tri muškarca stao ispred njene sestre i sestrića, djece stare pet i devet godina i pokušala da ih otmu od majke.

Ipak, na snimku koji su zabilježile ulične kamere vidi se žuti kombi, ali on prolazi pored majke i dvoje djece, ne zaustavljajući se. Takođe, ne vidi se ni da neko pokušava da odvoji mališane od majke.

Nije sasvim jasno da li su putnici iz vozila razmijenili nekoliko riječi sa ženom, ali se vidi da se djeca bezbrižno trčkaraju kao i da se njihova majka osvrće i gleda u kombi. Nakon toga, vidi se da se vozilo udaljava sa lica mjesta.

- Sestra je stajala sa djecom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletjela tri muškarca i počela da vuku djecu u namjeri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni vjerovatno uplašili, utrčali u kombi i pobjegli u nepoznatom pravcu - prepričala je danas detalje tetka mališana čija je otmica navodno pokušana.

Iz PS Šabac su rekli da nije podnijeta krivična prijava, te da su obavijestili Osnovno i Više javno tužilaštvo, ali da su policajci uzeli izjavu od majke mališana.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.