Nalazi se na intenzivnoj njezi

Novi snimci stravične nesreće: Deu nose je povrijeđenu, ona se hvata za ruku VIDEO

  • 09.02.2019. 16:39

Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović, rekao je da je zdravstveno stanje voditeljke poboljšano i da su ljekari zadovoljni i operacijom i dosadašnjim postoperativnim tokom.

Mijatović je gostujući u Novom jutru izjavio da nije mogao da vidi Deu jer se ona nalaizi u šok sobi, na intenzivnoj njezi i podsjetio da su, prema riječima ljekara, 72 poslije operacije ključna i da oni ističu sutra u 14 sati.

- Ljekari su rekli da je to rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na pravi način video rezultat operacije. Dea je imala izuzetno teške povrede, politraume, nije bila u pitanju samo ruka, koja je najteža povreda koje je bila otkinuta. Dea ima najbolji medicinski tretman, dobro se oporavlja, to je ono što ljekari kažu, vedrog je duha, stabilna, izuzetno jaka i veliki borac – istakao je Mijatović.

Prema njegovim riječima, preporuka ljekara je da bude izolovana od spoljnog svijeta zbog što bržeg oporavka.

On je dodao da su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvratak pored Dee povrijeđene još dvije osobe. Obje osobe su, kako je naveo, zadobile lakše povrede i prema nezvaničnim informacijama, otpuštene su na kućno liječenje

Snimci nesreće počinju na 3:55, prikazani su u Novom jutru TV Pink:

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.