Smrzo se u hali

Nova žrtva hladnoće, pronađen muškarac

  • 18.12.2018. 08:08

Beživotno telo 55-godišnjeg muškaraca, za koga se pretpostavlja da je preminuo od smrzavanja, pronađeno u ponedeljak po podne u napuštenoj kući u Novom Pazaru.

On je treća žrtva hladnog vremena u Srbiji.

"Blic" prenosi da je riječ o beskućniku Senadu S. koji je često spavao u tom objektu, u novompazarskom naselju Lug. Telo su pronašli mještani, a o slučaju su obaviješteni policija i tužilaštvo koji su izvršili uviđaj.

Tačan uzrok i više detalja o smrti Senada S. biće poznato nakon istrage, navodi beogradski dnevnik. 

Ranije, mediji su prenijeli da su pronađena i tijela još dvije osobe koje su stradale od posljedica smrzavanja u Srbiji. Jedna od žrtava je muškarac (61) iz Šida koji je živio u vikend-naselju Đipša, preneo je RTS. 

Druga žrtva je takođe muškarac, čije tijelo je pronađeno u snijegu u selu Laćarak u blizini Sremske Mitrovice. Za njega je utvrđeno da je preminuo usled smrzavanja i da je do smrti došlo u toku noći. 

"Blic" je prenio da je u Laćarku, u neposrednoj blizini zgrade Mesne zajednice, u snijegu pronađeno smrznuto beživotno telo Milana Dobića (52). U oba ta slučaja je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, preneo je RTS i dodao da se sumnja da su obojica bila pod dejstvom alkohola.

Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм