Snažan vjetar srušio šator

Nevrijeme upropastilo proslavu punoljetstva, muzičari spasavali živu glavu

  • Извор: Телеграф
  • 31.07.2021. 21:58

Okolinu Lajkovca pogodilo je večeras jako nevrijeme, a jedna proslava punoljetstva na otvorenom prekinuta je zbog oluje jer je vjetar odnio sve pred sobom dok su neki od gostiju čak pretrpjeli i lakše tjelesne povrede!

Šef orkestra koji je nastupao na proslavi u Nepričavi, Zoran Dmitrović, rekao je da je vjetar toliko jako duvao da je potpuno urušio šator i isprevrtao sve što mu se našlo na putu.

- Bilo je jezivo. Sve se lomilo i krckalo. Strahovali smo za našu muzičku opremu koja je veoma skupa pa smo pokušali da je spasimo usred oluje mada je poslije bilo da samo izvučemo živu glavu - objašnjava Dmitrović.

 

Na slavlje je trebalo da dođe 500 gostiju, ali je u trenutku nevrijeme pristiglo oko sto ljudi.

- Neki su dobili ogrebotine. Najveća je materijalna šteta i to u samom domaćinstvu gdje je punoljetstvo proslavljano. Letjeli su crijepovi i dijelovi krovova. Napolju je sve porušeno. Jedva smo živu glavu izvukli - dodaje Dmitrović.

Kratkotrajno olujno nevrijeme, koje je poslije 17 sati pogodilo valjevski kraj, podsjetimo, izazvalo je kratkotrajne prekide u napajanju električnom energijom. Jak vjetar lomio je i drveće. Pojedini dalekovodni pravci su još u prekidu. Ekipe su na terenu.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм