Zrenjanin

Nastavnica koja je ubila supruga pred djetetom bila bolesna, ali nije pila lijekove?

  • 10.09.2020. 08:56

Zločin koji se u utorak dogodio u Zrenjaninu, kada je nastavnica informatike i tehničkog S. M. (41) sa dva noža ubila supruga B. M. (39), i to naočigled njihove kćerkice, šokirao je Srbiju, a poznanici ovog bračnog para kažu da je osumnjičena bila bolesna. Kako kažu, S. M. je navodno još poslije porođaja, prije pet godina, pala u depresiju.

Vodio računa

- Navodno, ona je imala prepisanu terapiju, a njen muž je, u želji da ona bude dobro, vodio računa da je redovno uzima. Međutim, vjerovatno usljed bolesti, ona to nije shvatala na pravi način, već je umislila da je suprug namjerno kljuka lijekovima i da je drogira - pričaju poznanici.

U rodnom mjestu S. M., gdje joj žive otac i majka, kažu da su supružnike vidjeli 12 sati prije zločina. - Bili su tu za vikend, a u ponedjeljak kasno uveče su otišli za Zrenjanin. Kada sam sutradan vidjela na televiziji šta se dogodilo, umalo se nisam onesvijestila - priča komšinica i nastavlja:

- Toliko su se lijepo slagali, divno živjeli, nikad se povišen ton nije čuo iz te kuće. B. M. je bio divan, svi smo ga obožavali. Obrazovan, kulturan, i on je završio informatiku.

Htjela da bježi

S. M. je u utorak ujutro napala muža na spavanju, a on je pokušao da pobjegne. Međutim, stigla ga je na ulici i ubola u vrat i glavu, dok je čovjek vikao: "Nemoj zbog djeteta!" Poslije zločina je htjela da pobjegne kolima s djetetom, koje je vidjelo krvavi pir, ali su je komšije spriječile. - Policiji je rekla da ju je muž drogirao - podsjeća izvor.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина